Frilandsgrise - lækkert kød til fryseren

Hvert år første i juli ankommer et hold smågrise her hos os. De går ude i det fri, med udsigt ned til åen. De roder godt rundt i mulden og spiser rødder, dårlige jordbær, salater og andet godt fra markerne. De er klar til slagtning fra sidst i september til midt i oktober. 


De slagtes og parteres på Sæby Gårdslagteri, og er lige klar til fryseren. De kan købes i halve grise eller i mindre forudbestemte pakker ( se længere nede).

En halv gris koster 40 kr. pr. kg. og vejer ca. 100 kg. 


Er det for meget til dig kan du vælge pakker:

Pakke 1 indeholder:

flæskesteg, koteletter, småkød, snitzler, ribbensteg,

stykker til stegt flæsk i alt 10 kg. til 600 kr.


Pakke 2 indeholder:

5 kg fars til 300 kr.


Du er altid velkommen til at kigge til grisene, nyde roderiet og gryntene